Voorwoord bestuur

Voorwoord bestuur

10 mei 2020

Beste TAT chauffeur,

Onze nieuwsbrief is in een nieuw jasje gestoken evenals de website. Uit eigen onderzoek is gebleken dat een uitgebreide nieuwsbrief zoals wij voorheen aan je stuurden voor een aantal chauffeurs niet overzichtelijk zou zijn. Dat staat los van die chauffeurs die überhaupt nooit iets lezen.


De gevolgen van de Corona-crisis zijn voor iedereen en en vrijwel iedere branche desastreus. De taxibranche, zowel opstap als bestelmarkt is nagenoeg volledig tot stilstand gekomen.

Echter, heel langzaam komt de samenleving iets beweging. M.i.v. 1 juni zal o.a. het openbaar vervoer weer op gang komen en dat betekend dat mensen zich gaan verplaatsen en ook de vraag naar taxi’s iets zal toenemen.

De verwachting is dat chauffeurs op standplaatsen bij treinstations als eerste er iets van zullen gaan merken. Ook een aantal hotels zullen de deuren weer openen. Echter, het zal voorlopig nog een kwestie van “lange adem” zijn voordat er sprake zal zijn van een echte opleving. Veel zal o.a. afhangen of er weer meer gevlogen zal worden.

In deze nieuwsbrief tref je dan ook de belangrijkste onderwerpen aan.