Nieuwsbrief 28 juli ’20

Beste TAT chauffeur,

Lees in deze nieuwsbrief meer over contributie korting Augustus en vrijstelling track en trace kosten


Niet alleen zijn de inkomsten bij TAT sinds de crisis voor meer dan 90% stilgevallen, ook in nasleep van een jaar vol procedures en rechtszaken gaat het gevecht met de gemeente nog onverminderd voort. Van enige empathie van die zijde is nog steeds geen sprake, ondanks dat nagenoeg de gehele taxibranche aan een infuus ligt, chauffeurs failliet gaan of dreigen om te vallen. Hoewel het vechten tegen de ambtenarij vaak tot moedeloosheid leid gaat onze vaste jurist Mr. Jeroen Pols namens TAT en ook Taxistad, onverminderd voort in de strijd die wij als een groot onrecht ervaren. Wordt vervolgt.

Augustus contributie ook met korting

Ondanks dat TAT sinds de lockdown nagenoeg geen inkomsten meer genereert zijn wij een sterke organisatie die bovenop de kosten zit en zorgvuldig omgaat met de binnenkomende gelden. Vandaar dat het bestuur heeft besloten om ook voor de maand augustus een coulance toe te passen op de contributie. Voor augustus is evenals juli de contributie vastgesteld op € 37,50 (exclusief btw)

Vrijstelling track en trace augustus

Voor chauffeurs die geen track en trace kosten betalen i.v.m. RDW schorsing van de taxi en mits dat tijdig was aangegeven bij ons, zijn de kosten voor augustus evenals juli € 0,-
Indien je weer gaat rijden en je voertuig dus weer RDW hebt aangemeld dan dien je dat onverwijld aan ons te melden. Indien je weer gaat rijden en verzaakt dat aan ons door te geven dan dien je alle gratis track en trace maanden terug te betalen.

Dus weer aangemeld RDW?
Dan voor je gaat rijden ons informeren

COVID-19 passagiers register
Taxichauffeurs dienen aan een aantal voorwaarden te voldoen zoals het bijhouden van een register van passagiers die zich laten vervoeren.
Om het makkelijker te maken hebben we een online formulier voor onze chauffeurs. Je kunt simpel en snel de vragen invoeren. Een kopie komt in je e-mail box terecht en kun je op verzoek van een toezichthouder tonen. Na drie weken vervalt de terugkijk verplichting en hoeven de gegevens niet meer te woorden bewaard. Klik hier om voor de link


Openingstijden kantoor

Gedurende de maand augustus is ons kantoor telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 11.00 en 15.00 uur.
Bezoek is uitsluitend toegestaan op afspraak. LET WEL DAT JE ALLEEN DIENT TE KOMEN. BEN JE MET MEERDERE PERSONEN DAN DIENEN DEZE TE WACHTEN IN DE ONTVANGSTRUIMTE.

Heb je vraag, verzoek of mededeling?

We adviseren je om gebruik te maken van het online contactformulier op de chauffeurs pagina. Je formulier wordt snelle behandeld dan een standaard e-mail. Klik hier om naar het online formulier te gaan.