Nieuwsbrief

CONTRIBUTIE september

Het bestuur was voornemens de contributie voor de maand september weer terug te brengen naar het normale niveau van voor de crisis. Echter ingegeven door de huidige ontwikkelingen waarbij de economie langzamer op gang komt dan verwacht is besloten om ook voor de maand september een korting te verlenen. Binnen onze begroting is hier ruimte voor gemaakt.

voorwaarden zijn:

  • Je komt een (eventueel) lopende betalingsregeling stipt na
  • Je betaald de factuur september met de korting VOOR de uiterste betalingstermijn verloopt.
  • Indien je niet aan deze voorwaarden voldoet dan wordt de verleende korting bij de oktober factuur weer in rekening gebracht.

BEREIKBAARHEID KANTOOR
Veel tijd gaat verloren aan het beantwoorden van vragen/verzoeken die simpel zijn op te lossen door ons een e-mail uit ons contactformulier te sturen.

Ook is er niet altijd een antwoord op vragen omdat er soms onderzoek/navraag moet worden gedaan. De tijd dat onze medewerker(s) in een gesprek zitten maakt het voor anderen weer niet mogelijk om ons telefonisch te contacten en dienen terug te bellen of lang in de wachtstand te blijven.


Met ingang van maandag 7 september werkt het als volgt;

Er is een telefonisch spreekuur van maandag t.m. donderdag tussen 10 en 12 uur. Onze medewerker kan je direct een antwoord geven, of je vraag wordt voorgelegd aan één van de bestuursleden die vervolgens later contact met je zullen opnemen.

Na 12 uur is het niet meer mogelijk om ons telefonisch te bereiken!

Terugbelverzoek
Je kunt een online verzoek indienen om teruggebeld te worden. Je hebt dan de keuze aan een aantal mogelijkheden betreffende het tijdstip.
tussen 13.00 en 14.00 uur *
tussen 14.00 en 15.00 uur *
tussen 15.00 en 16.00 uur *
tussen 16.00 en 17.00 uur *

KLIK HIER OM EEN TERUGBELVERZOEK AAN TE VRAGEN
*
je dient telefonisch bereikbaar te zijn voor het gehele door jou opgegeven tijdsvak van een uur. Indien je niet bereikbaar bent dan dien je opnieuw een terugbelverzoek in te dienen.

Naast deze wijze van contact met ons op nemen is het ook mogelijk om een e-mail te sturen vanaf ons contactformulier. Stuur ons geen normale e-mail aangezien deze niet direct met voorrang wordt gelezen!

Chauffeurs contact formulier